Revelionul copiilor, 35 decembrie 2019

In ultimii doi ani, pentru noaptea de revelion copiii si-au invitat la noi cate un prieten cu care sa-si petreaca noaptea dintre ani. Deja au o competitie cu editia de anul trecut a revelionului, cate ore au rezistat pana la ora de culcare si in fiecare an isi propun sa stea mai mult activi, sa doarma cat mai putin.

In 2017 au stat pana la ora 5 A.M, in 2018 au stat pana la ora 7 A.M, iar anul aceasta, 2019 la sfarsit, si-au propus sa stea pana la ora 9 A.M! Discutasera acest subiect de mai multe ori pe parcursul anului.

A fost mare suparare, in decembrie, cand copiii au aflat ca nu vor fi impreuna de revelion, din cauza programului adultilor, dar au gasit imediat o solutie:

Stefi: Daca nu putem sa tinem revelionul in 31 decembrie, am putea sa-l organizam in 35 decembrie cand se intoarce Marc din vacanta! Noi, copiii, o sa serbam revelionul in alta seara decat pentru voi. Luna decembrie o sa aiba mai multe zile pentru noi, iar luna ianuaie o sa fie mai scurta pentru noi! Se poate?

Mama: Se poate, de ce nu?!

Asa ca am stabilit impreuna cu copiii meniul de revelion, am fost la cumparaturi, si iata-ne pregatiti de petrecere.

Am avut somon la cuptor (ca doar se mananca peste de revelion) am avut si frigarui cu fructe.

Am avut stelute la miezul noptii.

S-au jucat, s-au uitat la un film…. dar obiectvul de a sta activi pana la ora 9 A.M mi s-a parut prea amibitios. I-am rugat sa se culce la ora 7.15, sa-si depaseasca doar cu 15 minute recordul de anul trecut. Bineinteles ca eu dormeam deja la ora aia!

Azi suntem mahmuri dupa revelion si de maine incepe programul!

La multi ani 2020! (din nou)

Se pare ca nu suntem singurii care nu am incheiat numaratoarea in 31 decembrie, si primaria din Caransebes numara zilele in continuare 😉