Mos Nicolae 2018

Cadoul pentru mama:
”Deja suntem in Decembrie, iarna a venit si de asemenea si frigurile au sosit. Copiii asteapta zapada, timpurile acelea cand se joaca cu zapada, bulgari sau chiar timpul saniilor. Unii ca si tine asteapta sa vada peisajul acela alb si frumos; stii tu la care ma refer. Fiecare cu pasiunile lui, dar eu le urez la toti, orice pasiune ar avea, iarna placuta!

Cand tu esti la serviciu si lucrezi, poate in clipele de rasuflare , te mai gandesti la noi; noi asa speram. Ei bine, asa si noi, cel putin eu, m-am gandit la tine si am apelat la Mos, e adevarat ca e un Mos mai tanar decat de obicei, dar sper sa te multumeasca si el.
Acest Mos, nu asa sofisticat ca altii, nu are asa multi bani ca si altii, dar are altceva: straduiala si ambitie, asa ca sper sa-ti placa munca lui, la care as vrea sa mentionez ca si Stefi a facut un 10%. Sa incepem:
In celalalt papuc vei gasi brelocul sezonului, realizat din Lego. Reprezinta un peisaj de iarna, in care poti vedea zapada, gheata si un om de zapada. Sper sa iti placa. Sa-i spui lui Stefi sa-ti puna piesa de breloc ca sa-l poti pune in folosinta fix de acum! Sper ca acest cadou sa te ajute sa vezi mai bine viata. Dar viata sau lumea va ramane tot timpul la fel, doar ca tu o vei putea vedea mai bine…
Cu drag ”