Despre site

Acest site se refera la educatie si la experiente ale copiilor. La activitati cu copii si la felul in care le prezentam lumea.

 
jk-logo

 

Filozofia noastra

Copiii au in ei înțelepciunea și puterea de a-i călăuzi pe părinți în misiunea lor de a-i educa. Cînd sînt echilibrați, sînt un neprețuit ghid pentru un pedagog. Dar pentru asta, înainte de toate, trebuie să-i observăm cu atenție și înțelegere și să-i luam în serios.

Sîntem o familie a cărei valoare principală sînt copiii.
Acest site este dedicat lor.

 

Articole

In sectiunea “Articole” prezentăm activități educative pentru copii, văzute prin prisma experienței noastre personale. În timp, fiecare părinte ar trebui să devină “specialist” în copilul său. Și cred că un copil echilibrat iți poate dezvălui valori universale (ale copiilor si ale … adultilor).

 

Blog

Blogul este o editare a activităților cotidiene ale copiilor. Lucruri simple care fac zi de zi viața noastră fericită!
Blogul a fost creat pentru familie, prieteni, și pentru toți cei care vor să știe ce au mai făcut năzdrăvanii. Nu in ultimul rînd, e un cadou pentru copii – este jurnalul copilăriei lor.

 

Etimologie

Jedi reprezinta un ordin fictiv de tip monastic, spiritual si academic meritocratic, fiind protagonisti principali in universul Star Wars (aka Razboiul Stelelor). Ordinul Jedi este format din personaje polivalente: profesori, filozofi, oameni de stiinta, medici, diplomati si razboinici, care pretuiesc cunoasterea si intelepciunea mai presus decit nationalitatea. Ajutindu-i pe altii, membrii Jedi se dedica prin acte de caritate, de comunitate, voluntariat si fapte benefice.

(sursa: wikipedia)

 
 

Nota:
Acest site nu e menit sa sustina sau sa promoveze seria de filme Star Wars. Nu are vreo legatura cu Disney si nu promoveaza in vreun fel preferential produse ale lor.